مدرسه علمیه صدیقه طاهره انبار الوم

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

شیر مادر

12 آذر 1393 توسط صدیقه طاهره انبار الوم

شناسائی خلط شریک در تولید شیر


1)     اگر شیر کمی به رنگ زرد متمایل است آبکی و تندمزه است، یعنی صفرا در آن وارد شده است.

2)     اگر شیر سفیدتر از حالت عادی است و مزه و بوی آن کمی متمایل به ترشی دارد، بلغم وارد آن شده است.

3)     اگر شیر پرمایه، غلیظ و اندک و تیره است یعنی سودا در تولید آن دخالت داشته است.

غذاهای مناسب جهت افزایش شیر

الف) مزاج معتدل:

1)     خوردن ماهی شور

2)     خوردن آب نخود خیس شده صبح ناشتا

3)     خوردن بذر یونجه و عسل

4)     سیاهدانه و عسل

5)     بذر شوید + بذر تره + بذر شبدر + بذر شنبلیله + بذر یونجه را به نسبت مساوی مخلوط کرده و سپس در عرق رازیانه ریخته و روزانه میل شود.

ب) مزاج صفرا:

1) خوردن بذر خیار چنبر

2) خوردن مغز پختۀ حیوانات

3) نوشیدن شیر گاو و یا بز

4) گوشت ماهی، بزغاله و مرغ چاق

5) سوپ جو + شیر

ج) مزاج بلغم:

1) خوردن هویج

2) خوردن رازیانه

3) خوردن شوید

4) خوردن کرفس

5) سوپ آرد گندم + رازیانه + شنبلیله

د) مزاج سودا:

مصرف غذاهای گرم و تر مثل رازیانه، هویج و…

نکته:

اگر غلبۀ سودا و یا صفرا آنقدر شدید است که شیر تقریباً خشکیده و نخ مانند از پستان بیرون می‎آید، یعنی بسیار غلیظ و خشک است، علت بدگوهر بودن و کیفیت پایین خون است که حتی گاه با وجود زیادی آن توان تبدیل شدن به شیر را ندارد. در این وضعیت باید:

1-    داروهایی که بسیار رطوبت‎بخش است بر پستان‎ها بمالید مثل ضماد گل ختمی و…

2-    غذاهایی که رطوبت‎بخش هستند زیاد مصرف شود مثل رازیانه، نخودآب و…

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: طب اسلامی لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

مدرسه علمیه صدیقه طاهره انبار الوم

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • فرهنگی
  • اخلاقی
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • شهدا
  • طب اسلامی
  • سبک زندگی
  • طلبگی
  • حدیث

مطالب پر بازدید

  • وضعیت پلیس زن در ایران در گفت‌وگو با رییس پلیس زنان کشور
  • نمونه هایی از امر به معروف صحیح
  • تحقیق درباره حضرت خدیجه همسر پیامبر اسلام حضرت محمد (ص)
  • حدیث....
  • آیا حادثه منا در حج سال ۹۴ نشانه ظهور است؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس